HŽPP

Arhiva ponuda

Dark O Metal fest

Uz 40% popusta otputujte do Rijeke

Nakon izuzetno uspješne prve i druge godine Dark O Metal Festa, treće izdanje festivala prodrmat će Hrvatsku i okolicu u novom i do sada najjačem izdanju. Sredinom kolovoza na dobro poznatoj lokaciji bivše riječke tvornice papira Hartera, Dark O Metal Fest snažno grabi jednu stepenicu više donoseći izuzetno zanimljiv i bogat program. Sve posjetitelje očekuje zabava na čak 6 lokacija, bogat glazbeni i zabavni program, dodatni dan festivala, humanitarne akcije, kampiranje, popusti za putovanje vlakom na festival, obilasci i šetnje kroz prirodu, gostovanja udruga, besplatan prijevoz na obližnje plaže, umjetnički performansi, pristupačne cijene ulaza, hrane i pića, te ono najbitnije: dva svjetski poznata metal benda uz standardno pomno birane bendove hrvatske alternativne scene.

Ukoliko vam je svakodnevica postala monotona i želite nešto što će vas protresti iz temelja tada je riječki Dark O Metal pravo mjesto za vas! Legendarni gore thrash death bend SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH i death metal bogove GOD DETHRONED te specijalni povratak velikana hrvatske industrial scene - jedni jedini i neponovljivi ONE PIECE PUZZLE samo su dio ovogodišnje bogate ponude.

Otputujte u Rijeku vlakom i iskoristite 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 11. do 15. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Rijeka i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Osnova popusta biti će ulaznica ili festivalska narukvica. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Rijeka i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101. 

Više informacija potražite na Facebook-u!