HŽPP

Arhiva ponuda

Cross Hill Run Križ 2017.

Datum: 31.3.2017. 14:57:12
Uz 40% popusta otputujte na utrku dobrih želja

U Križu će se 20. svibnja 2017. održati utrka dobrih želja Trčite s nama Cross Hill Run Križ 2017.

Cilj ovoga sportskog događanja je promicanje trčanja i zdravog načina života kroz organizaciju tri utrke u atraktivnom krajoliku Križa i okolice.

Organizatori utrke su Općina Križ i tim Run Croatia, a partner im je HŽ Putnički prijevoz koji će uz 40% popusta na prijevoz vlakom, osigurati dvije glavne nagrade za pobjednike utrke.

Svim putnicima posjetiteljima ove sportske manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 19. do 21. svibnja 2017. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Novoselec i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani za putovanja iz Slovenije do Zagreb GK. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a da bi ostvarili popust, natjecatelji moraju do povratka u vlaku sačuvati svoj startni broj. Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Dođite i zabavite se uz popratne sadržaje - prezentaciju lokalnih proizvoda i manifestaciju na štandovima u centru Križa (OPG-ovi i rukotvorine), prezentaciju nutricionizma i zdravih napitaka, podjelu shakeova od jagoda, program u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Općine Križ (Foto video klub 35 mm fotografirat će događanje, a Robotičko-informatički klub Križ organizirat će ples s robotima i utrku robota poslije utrke), animacijske radionice/igraonice za djecu u parku i izložbu u Galeriji Križ. Nakon dodjele zahvala, medalja i pehara, bit će priređena večera i zabava za sudionike, a uoči zalaska sunca u centru Križa bit će održano događanje Baloni dobrih želja, tijekom kojega će se na balone ispisivati dobre želje, nakon čega će baloni biti pušteni u zrak. 

Više informacija o utrci možete dobiti na +385 91 4430 007 i e-mail , te na internet stranici runcroatia.hr.