HŽPP

Arhiva ponuda

Božićna priča

Vlak Božićna priča vozi vas na imanje Salaj u Grabovnici

Vlak Božićna priča na imanje Salaj u Grabovnici vozit će petkom i subotom od 8. do 30. prosinca 2017. na relaciji Zagreb GK – Ivanić Grad i natrag.

Vlak će petkom polaziti iz Zagreb GK u 16.19 sati s povratkom u Zagreb GK u 21.50 sati, a subotom će polaziti u 14.58 sati s povratkom u Zagreb GK u 19.50 sati.

Tijekom vožnje veselim i prigodno uređenim vlakom uz prigodne božićne pjesme Djed Božićnjak djecu će dodatno razveseliti prigodnim darovima. Od kolodvora Ivanić Grad do imanja Salaj organiziran je prijevoz putnika autobusima.

Cijena prijevozne karte za dijete iznosi 85 kn (uključuje dar za dijete), a za odrasle 90 kn. U cijenu je uključen prijevoz vlakom, prijevoz autobusom do Grabovnice, ulaznica i pratnja za Božićnu priču te dar za dijete u vlaku.

Prijevozne karte mogu se kupiti na blagajnama zagrebačkoga Glavnog kolodvora.

Na imanju Salajevih posjetitelji mogu uživati u brojnim dodatnim sadržajima, a u ugostiteljskim objektima mogu se ugrijati uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Probudite božićni duh i doživite pravu božićnu bajku putovanjem u prigodno okićenom vlaku s brojnim lampicama kojih svake godine ima više i više.