HŽPP

REGIAMOBIL

Bike-express Sisak - Petrinja 2021.

U subotu 26. lipnja posjetite Sisak i Petrinju

Vodimo vas na biciklijadu na potresom pogođeno područje Banije u organizaciji turističkih zajednica Sisačko-moslavačke županije te gradova Siska i Petrinje. Tura je dugačka 45 kilometara i nije zahtjevna za prosječnog biciklista, osobito uz program koji su pripremili organizatori.

U 8.31 polazimo iz Zagreba i dolazimo u Sisak u 9.11 sati, gdje ćemo prvo obići grad i znamenitosti pa se osvježiti u kafićima na šetalištu uz Kupu.

U 11.00 sati krećemo biciklirati prema Petrinji, a usput ćemo se odmoriti i ručati na izletištu Mlinski kamen gdje smo osigurali promotivnu cijenu lovačkog gulaša.

Po dolasku u Petrinju oko 13.00 sati kratko ćemo obići centar grada nakon čega nastavljamo prema Mošćenici. Oko 15.00 sati ponovno ćemo se okrijepiti uz domaće kolače i kavu po promotivnoj cijeni, a zadnji dio rute vodi nas do predgrađa Siska (Caprag), odakle vlak kreće natrag za Zagreb.

Biciklijada će biti održana uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, a više informacija o programu i prijavama možete pronaći ovdje .

 

Vozni red

Polazak: Zagreb Glavni kolodvor 8.31, Buzin 8.42, Velika Gorica 8.49, Sisak 9.11 sati

Povratak: Sisak Caprag 18.00, Velika Gorica 18.27, Buzin 18.34, Zagreb Glavni kolodvor 18.45 sati

 

Cijena povratne karte:

  • 20 kn (uključuje prijevoz putnika i bicikla)

Karte se prodaju na blagajnama kolodvora Zagreb GK i Velika Gorica, a za dodatna pitanja kontaktirajte Korisnički centar HŽ Putničkog prijevoza (informacije@hzpp.hr, 060/333-444).

Vožnja posebnog vlaka djelomično je sufinancirana iz projekta REGIAMOBIL u sklopu programa Središnja Europa.