HŽPP

Izdvajamo

Auto-moto-vlak

Nemojte čekati u kolonama, prevezite automobil vlakom

Imati auto na raspolaganju tijekom godišnjeg odmora je izvrsno, a ako to uspijete bez čekanja u nepreglednim kolonama prema moru, onda je to još i bolje.

Opustite se i počnite svoj odmor već onoga trena kada napustite kuću. Iskoristite našu ponudu Auto-moto vlak i uz cijenu karte prevezite automobil do Splita za 101 kn ili motocikl za 51 kn.

Da bi vaše putovanje bilo još povoljnije, do 30. travnja prijevoznu kartu kupite uz 50% popusta. A kako bi na odredište stigli odmorni iskoristite ponudu Hostel na kotačima i uz doplatu od 77 kn odspavajte u vagonu s ležajima.

Vlak 821 na relaciji Zagreb (23.05) – Split (6.48) do 26.travnja i od 30.listopada vozi ponedjeljkom, srijedom i petkom, dok u ljetnoj sezoni od 28. travnja do 28.listopada vozi svakodnevno.

Vlak 820 na relaciji Split (21.44) – Zagreb (5.47) do 27. travnja i od 31.listopada vozi utorkom, četvrtkom i nedjeljom, dok u ljetnoj sezoni od 29.travnja do 29.listopada vozi svakodnevno.

Prijevozne karte za putnike i vozila u ponudi Auto-moto vlak uz predočenje vozačke dozvole i prometne dozvole za vozilo kupuju se na blagajnama kolodvora Zagreb Glavni, Split, Varaždin, Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Zbog ograničenog broja vozila koja se primaju na prijevoz, karte je potrebno kupiti u pretprodaji. Na prijevoz se primaju isključivo ispravna i registrirana vozila čija visina ne prelazi 155 cm.  

Vozila je moguće utovariti sat i pol prije polaska vlaka. U Zagrebu vozila se ukrcavaju na ulazu istočno od zgrade Hrvatske pošte u Ulici kneza Branimira b.b., a u Splitu na ulazu na parkiralište između željezničkog i autobusnog kolodvora.

Skica mjesta za ukrcaj: