HŽPP

Izdvajamo

Auto-moto-vlak

Nemojte čekati u kolonama, prevezite automobil vlakom

Imati auto na raspolaganju tijekom godišnjeg odmora je izvrsno, a ako to uspijete bez čekanja u nepreglednim kolonama prema moru, onda je to još i bolje.

Opustite se i počnite svoj odmor već onoga trena kada napustite kuću. Iskoristite našu ponudu Auto-moto vlak i uz cijenu karte prevezite automobil do Splita za 101 kn ili motocikl za 51 kn.

Kako bi na odredište stigli odmorni iskoristite ponudu Hostel na kotačima i odspavajte u vagonu s ležajima.

Vlak 821 na relaciji Zagreb (22.56) – Split (6.47)

Vlak 820 na relaciji Split (21.52) – Zagreb (5.49)

Prijevozne karte za putnike i vozila u ponudi Auto-moto vlak uz predočenje vozačke dozvole i prometne dozvole za vozilo kupuju se na blagajnama kolodvora Zagreb Glavni, Split, Varaždin, Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Zbog ograničenog broja vozila koja se primaju na prijevoz, karte je potrebno kupiti u pretprodaji. Na prijevoz se primaju isključivo ispravna i registrirana vozila čija visina ne prelazi 155 cm. Vozilo mora pratiti najmanje jedna odrasla osoba.

Vozila je moguće utovariti sat i pol prije polaska vlaka. U Zagrebu vozila se ukrcavaju na ulazu istočno od zgrade Hrvatske pošte u Ulici kneza Branimira b.b., a u Splitu na ulazu na parkiralište između željezničkog i autobusnog kolodvora.

Skica mjesta za ukrcaj: