HŽPP

Izdvajamo

Auto-moto-vlak

Nemojte čekati u kolonama, prevezite automobil vlakom

Imati auto na raspolaganju tijekom godišnjeg odmora je izvrsno, a ako to uspijete bez čekanja u nepreglednim kolonama prema moru, onda je to još i bolje.

Opustite se i počnite svoj odmor već onoga trena kada napustite kuću. Iskoristite našu ponudu Auto-moto vlak i uz cijenu karte prevezite automobil do Splita za 101 kn ili motocikl za 51 kn.

Da bi vaše putovanje bilo još povoljnije, do 31. svibnja prijevoznu kartu kupite uz već od 75 kn. A kako bi na odredište stigli odmorni iskoristite ponudu Hostel na kotačima i uz doplatu od 77 kn odspavajte u vagonu s ležajima.

Vlak 821 na relaciji Zagreb (23.05) – Split (6.48) do 26.travnja i od 30.listopada vozi ponedjeljkom, srijedom i petkom, dok u ljetnoj sezoni od 28. travnja do 28.listopada vozi svakodnevno.

Vlak 820 na relaciji Split (21.44) – Zagreb (5.47) do 27. travnja i od 31.listopada vozi utorkom, četvrtkom i nedjeljom, dok u ljetnoj sezoni od 29.travnja do 29.listopada vozi svakodnevno.

Prijevozne karte za putnike i vozila u ponudi Auto-moto vlak uz predočenje vozačke dozvole i prometne dozvole za vozilo kupuju se na blagajnama kolodvora Zagreb Glavni, Split, Varaždin, Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Zbog ograničenog broja vozila koja se primaju na prijevoz, karte je potrebno kupiti u pretprodaji. Na prijevoz se primaju isključivo ispravna i registrirana vozila čija visina ne prelazi 155 cm.  

Vozila je moguće utovariti sat i pol prije polaska vlaka. U Zagrebu vozila se ukrcavaju na ulazu istočno od zgrade Hrvatske pošte u Ulici kneza Branimira b.b., a u Splitu na ulazu na parkiralište između željezničkog i autobusnog kolodvora.

Skica mjesta za ukrcaj: