HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Privremeno smanjen opseg prijevoza

Arhiva ponuda

Adventski vlak

Doživite čarobnu avanturu u božićnom Fun Factory vlaku
 

Stiže najčarobnije razdoblje u godini - Božić. Ako želite pobjeći od svakodnevnog života barem nakratko pridružite nam se u Fun Factory adventskom vlaku koji uskoro kreće prema Ljubljani. 

Naš jednodnevni vlak se od 1. do 23. prosinca pretvara u najljepšu božićnu bajku. Krasi ga bezbroj lampica, pahuljica i čizmica koje će vas osvojiti na prvi pogled. Cijena povratne karte iznosi samo 150 kn.

POLAZAK:

Zagreb – Ljubljana 7.00 – 9.15

POVRATAK:

Ljubljana – Zagreb 18.35 – 20.52

TERMINI:

subota 1.12. | nedjelja 2.12. | subota 8.12. | nedjelja 9.12. | subota 15.12. | nedjelja 16.12. | subota 22.12. | nedjelja 23.12.

Kada zakoračite u adventski vlak, jedino što vam preostaje je prepustiti se veselom osoblju i konobarima koji su tijekom cijelog putovanja tu da vas usluže najboljim kuhanim vinom. Miris božićnih specijaliteta proteže se vlakom uz božićne zvuke našeg DJ-a koji će vam dočarati pravu blagdansku atmosferu.

Sada kada ste se ugrijali uz naše kuhano vino i glazbu, već ste na odredištu. Nakon brze vožnje stigli smo u Ljubljanu. Znamo...najradije biste ostali u našem vlaku, ali obećajemo da ćete ono što doživite u Ljubljani prepričavati još dugo. 

Ljubljanski advent postaje središtem društvenog života grada u prosincu, a njegovi obližnji trgovi domaćini su raznovrsnom programu besplatnih glazbenih koncerata i drugih događanja za odrasle i djecu. Svečanosti kulminiraju na Silvestrovo, s proslavama na glavnim trgovima u Ljubljani. Uz prigodno ukrašene ulice i trgove, imat ćete priliku grad upoznati i s našim licenciranim turističkim vodičem. Blizina rijeke i lampica koje se u njoj ogledaju daju posebnu atmosferu posljednjem mjesecu u godini.

Nakon obilaska puštamo vas da uživate u svom slobodnom vremenu kojeg nikako ne manjka. Imat ćete priliku cijeli dan uživati u atmosferi ovoga prekrasnog grada. Osim događaja na otvorenom, Ljubljana nudi čitav niz drugih božićnih atrakcija, od turističkih krstarenja uz rijeku Ljubljanicu koje svakako ne smijete propustiti, do jedinstvenih skulptura leda koje se prikazuju u „Zemlji leda", postavljenoj u trgovačkom centru BTC City, gdje možete obaviti i božićni šoping.

Nakon čarobnog dana ne vraćamo se još u stvarnost. Opet se ukrcavamo u naš adventski vlak gdje se u ugodnoj i veseloj atmosferi vozimo prema Zagrebu. Uz posljednje gutljaje kuhanog vina, rastajemo se na kolodvoru. No srećom imamo još 8 termina adventskog vlaka pa nam se možete pridružiti još koji put ;-)

Odaberite jedan od 8 termina i doživite "Adventsku bajku na tračnicama" .

Više informacija potražite na www.funfactory.hr .