HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Vozni red 2017/2018

Izdvajamo

Adventski vlak Rijeka - Zagreb

Posjetite najljepši europski advent!

Ove godine uživajte u posebnom Adventskom vlaku koji 16. prosinca vozi na relaciji Rijeka – Zagreb – Rijeka i provedite dan na Adventu u Zagrebu. 

Vozni red

  • Polazak (Rijeka – Zagreb):     9.10 – 12.57
  • Povratak (Zagreb – Rijeka): 20.07 – 23.40

Cijene

  • odrasli 150 kuna
  • djeca od 4 do 12 godina 100 kuna (u obiteljima s dvoje i više djece od 4 do 12 godina jedno dijete ostvaruje besplatnu vožnju, a ostali plaćaju karte)
  • djeca do 6 godina putuju besplatno

U sastavu vlaka bit će i vagon-restoran ukrašen u božićnom duhu u kojemu možete naručiti hranu i piće (kuhano vino na akciji), odmarati ili zaplesati uz DJ-a koji će biti zadužen za dobru atmosferu. Po dolasku slijedi odlazak do centra Zagreba. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka… Dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će udovoljiti ukusu najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu! Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna!