HŽPP

Top ponude

Adventska ponuda

Od 29. studenoga razmotajte adventsku ponudu u Zagrebu, Splitu, Kninu i Osijeku

ADVENT U ZAGREBU

30. studenoga 2019. – 7. siječnja 2020.

  • 50% popusta za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent u Zagrebu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji
  • od ponedjeljka do četvrtka od 16.00 do 24.00 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreb GK putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof

Povratne karte uz 50% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena (djeca do navršenih šest godina prevoze se besplatno), a karte za besplatne vožnje preuzimaju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena. Prilikom kupnje ili preuzimanja karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a u povratku kartu ovjeriti u Turističkom informativnom centru u zagrebačkom Glavnom kolodvoru od ponedjeljka do petka od 9.00 do 21.00 sat te subotom i nedjeljom od 10.00 do 17.00 sati (TIC će biti zatvoren na Božić i Novu godinu) ili na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza u Zagreb GK.  Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba.

Više informacija o Adventu u Zagrebu možete pronaći na www.adventzagreb.hr.

LEDENI PARK U ZAGREBU

30. studenoga 2019. – 7. siječnja 2020.

HŽ Putnički prijevoz omogućava:

  • 50% popusta za putnike koji će putovati na klizalište Ledeni park u Zagrebu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj
  • Ledeni park će posjetiteljima koji pri kupnji ulaznice pokažu prijevoznu kartu HŽPP-a osigurati povoljniju cijenu ulaznice:
  • u jutarnjem terminu od 10.00 do 16.00 sati cijena ulaznice iznosi 10 kn
  • u poslijepodnevnom terminu od 16.00 do 23.00 sata cijena ulaznice iznosi 15 kn

Povratne karte kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju kada je blagajna zatvorena, a djeca do navršenih šest godina u pratnji roditelja prevoze se besplatno. Pri kupnji karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a kako bi ostvarili pravo na popust, putnici trebaju sačuvati ulaznicu za Ledeni park i pokazati je vlakopratnom osoblju u vlaku.

Popust se ostvaruje u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba i agencije Katapult koncept d.o.o.

Više informacija o Ledenom parku u Zagrebu možete pronaći na:

www.facebook.com/ledenipark

www.ledenipark.hr

www.infozagreb.hr

www.adventzagreb.com

 

ADVENT U SPLITU

29. studenoga 2019. – 3. siječnja 2020.

  • 50% popusta za putnike koji putuju na Advent u Splitu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji
  • od 30. studenoga 2019. do 2. siječnja 2020. subotom i nedjeljom putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Splita na relaciji Kaštel Stari – Split – Kaštel Stari u vlakovima:

- s polaskom u 9.41/9.45* i 17.15 sati na relaciji Kaštel Stari – Split

- s polaskom u 14.07/14.11* i 20.51/20.52* sati na relaciji Split – Kaštel Stari

*od 15. prosinca 2019.

Povratne karte uz 50% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti na informacijskom pultu Turističke zajednice grada Splita na Rivi radnim danom od 9.00 do 16.00, a subotom od 9.00 do 14.00 sati. Izvan tog vremena te nedjeljom i blagdanom od 6.00 do 22.00 sata karte će se ovjeravati na blagajni kolodvora Split.  

Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita.

Više informacija o Adventu u Splitu možete pronaći na www.visitsplit.com.

 

ADVENT U KNINU

29. studenoga –  31. prosinca 2019.                                                                                                            

  • 40% popusta za putnike koji petkom, subotom i nedjeljom putuju na Advent u Kninu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji na relacijama duljim od 25 kilometara

Povratne karte kupuju se na blagajnama HŽPP-a i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti na informacijskom punktu klizališta (1. prosinca 2019. od 19.00 do 22.00 sata; od 2. do 20. prosinca radnim danom od 14.00 do 22.00, a vikendom od 10.00 do 22.00 sata te od 21. do 31. prosinca od 10.00 do 22.00 sata).

Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Knina. 

Paljenjem mnogobrojnih lampica, otvorenjem klizališta, povorkom Djeda Mraza, vilenjaka, mažoretkinja, štulaša u svijetlećim odijelima i bajkera s kapicama, plesom na ledu i velikim koncertom grupe Vatra 1. prosinca počinje najraskošniji kninski adventski program. Kninjani i njihovi gosti moći će uživati u besplatnom klizanju, božićnom sajmu domaćih izlagača, predstavama za djecu, fritulijadi, projekcijama filmova za djecu i odrasle te nezaboravnom dočeku Nove godine. Tijekom adventa u Kninu koncerte će održati i Neno Belan, Hit bend, Dalmatino, Pravila igre i Diktatori.

Više informacija o Adventu u Kninu možete pronaći na www.tz-knin.hr.

 

ADVENT U OSIJEKU

29. studenoga – 24. prosinca 2019.

  • 40% popusta za putnike koji putuju na Advent u Osijeku iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji na relacijama duljim od 25 kilometara

Povratne karte kupuju se na blagajnama HŽPP-a i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena.  Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti u uredu TZ Grada Osijeka na Gornjem gradu, Županijska ulica 2 i Tvrđi od  8.00 do 20.00 sati radnim danom, te od 9.00 do 20.00 vikendom.    

Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka. 

Više informacija o Adventu u Osijeku možete pronaći na www.tzosijek.hr.