HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Zagrebu

Uživajte u bogatoj adventskoj ponudi u Zagrebu

Ledeni park na Tomislavovom trgu u Zagrebu

U suradnji HŽ Putničkog prijevoza, TZ Grada Zagreba i Katapult koncepta od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. posjetitelji klizališta Ledeni park na Tomislavovom trgu u Zagrebu moći će kupiti povratne karte uz 50% popusta u 1. i 2. razredu vlakova. Djeca do navršenih šest godina prevoze se besplatno.Uz povratnu kartu, u vlaku je u povratku potrebno predočiti ulaznicu za klizalište s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte, kako bi putnici ostvarili pravo na popust.

Putnici posjetitelji klizališta će uz predočenje pojedinačne karte ili pametne kartice HŽ Putničkog prijevoza, moći kupiti i povoljnije ulaznice za klizalište:

u jutarnjem terminu od 10.00 do 16.00 sati

  • cijena karte s popustom iznosi 10 kn

u poslijepodnevnom terminu od 16.00 do 23.00 sata            

  • cijena karte iznosi 15 kn.

 

Advent u Zagrebu

U suradnji HŽ Putničkog prijevoza i TZ Grada Zagreba tijekom vikenda (subota i nedjelja) od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. posjetitelji manifestacije Advent u Zagrebu moći će kupiti karte uz 40% popusta u 1. i 2. razredu  vlakova. Djeca od 6 do 12 godina ostvaruju 50% popusta na kartu, a djeca do navršenih 6 godina života prevoze se besplatno. Povratnu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom Turističkog informativnog centra ili na pultu informacija u Zagreb Glavnom kolodvoru. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

 

Ivanina kuća bajki u Ogulinu

U suradnji HŽ Putničkog prijevoza, TZ Grada Zagreba i Ivanine kuće bajke od 2. do 30. prosinca 2018. posjetitelji Ivanine kući bajki u Ogulinu moći će kupiti karte uz 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Djeca od 6 do 12 godina ostvaruju 50% popusta na kartu, a djeca do navršenih 6 godina života prevoze se besplatno. Povratnu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom Ivanine kuće bajki. Uz to, putnici posjetitelji Ivanine kuća bajki ostvaruju 40% popusta na ulaznice.