HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Vinkovcima

Uz 40% popusta otputujte na Ledeni Orion

U Vinkovcima će se u organizaciji Grada Vinkovaca i tvrtke Novosti od 11. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. održavati manifestacija Advent u Vinkovcima – Ledeni Orion. Putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova na udaljenostima duljim od 25 km.

I ove godine u središtu Vinkovaca brojne posjetitelje očekuje bogat kulturni i zabavni program. Klizalište površine oko 500 m2 smješteno je u pješačkoj zoni na Trgu bana Josipa Šokčevića. Oko klizališta nalaze će se kućice u kojima posjetitelji mogu uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Tu je i Kutak Djeda Božićnjaka, namijenjen najmlađima, a u sklopu Ledenog Oriona svoje mjesto našao je i blagdanski lunapark.

Na obližnjoj pozornici tri dana u tjednu održavaju se koncerti duhovne i zabavne glazbe, među kojima su Zsa Zsa, Nola, Emanuel, sestre Husar i crkveni zborovi iz cijele Slavonije. Središnji događaj u glazbenom dijelu bit će božićni koncert s prozora Gimnazije, koji će okupiti veliki broj mladih pjevača i svirača iz Vinkovaca i okolice. Uz nezaobilazne jaslice, na velikoj fontani u parku postavljen je veliki adventski vijenac, na kojem svakog vikenda vjernici jedne od vinkovačkih župa u procesiji pale jednu svijeću.

Popust od 11. prosinca 2018. do 7. siječnja 2019. mogu koristiti hrvatski i slovenski državljani za kupnju povratnih karata. 

Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu potvrditi u radno vrijeme blagajne kolodvora Vinkovci od 5.00 do 21.20 sati.

Više informacija možete potražiti na www.adventvinkovci.com i www.facebook.com/adventuvinkovcima.