HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Splitu

Uz 50% popusta otputujte u grad pod Marjanom i doživite najzabavniji advent!

Božićni sajam i poznate splitske kućice na Rivi i gradskim trgovima simbol su zabave, druženja i topline blagdana. Advent u Splitu počinje paljenjem prve adventske svijeće na veličanstvenoj Bajamontijevoj fontani, a bogati program nastavlja se na svim gradskim trgovima.

Na splitskoj Pjaci održava se manifestacija Advent na Pjaci. Uz bogatu gastronomsku ponudu, predstavlja se božićna tradicija hrvatskih regija, a organiziran je bogat glazbeni i kulturni program ispred Stare gradske vijećnice. Ljubitelje umjetnosti i kulture HNK Split darovat će bogatim programom, u sklopu kojeg će biti održani Božićni i Novogodišnji koncert. Kulturno-umjetnička društva pokazat će kako se na ledu plešu tradicionalni splitski plesovi.

Ako izaberete Split za svoju adventsku destinaciju, nećete požaliti! Uvest ćemo vas u božićnu priču u kojoj ćete moći doživjeti pravu pustolovinu.

Za odlazak na Advent u Splitu HŽ Putnički prijevoz od 25. studenoga do 8. siječnja daje 50% popusta na povratna putovanja iz svih kolodvora/stajališta u Hrvatskoj.

Odlučite li se na udobno putovanje vlakom, ne zaboravite ovjeriti karte na info-pultu Turističke zajednice grada Splita na Rivi radnim danom od 9.00 do 16.00, a subotom od 9.00 do 13.00 sati. Nakon toga karte će se do 22.00, kao i nedjeljom i blagdanom od 6.00 do 22.00 sati ovjeravati na blagajni kolodvora Split.

40% popusta mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Split.

Više informacija o manifestaciji potražite ovdje.