HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Splitu

Kupite karte uz 50% popusta

Do 16. siječnja HŽ Putnički prijevoz putnicima daje 50% popusta na povratna putovanja na Advent u Splitu. Popust mogu koristiti putnici iz svih odredišta u Hrvatskoj.

Blagdanski dani u Splitu u znaku su zabave, glazbe i umjetnosti koju Vam donosi bogati program Adventa u Splitu. Posjetite veliki Božićni sajam i uživajte u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite svoja osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućice uz zvukove veselih božićnih hitova te iskoristite priliku za obiteljsko druženje uz bogat dječji program. Dođite u Split i doživite najzabavniji Advent s napomenom da ne zaboravite sunčane naočale!

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita od 1. prosinca 2017. do 16. siječnja 2018. putnici ostvaruju 50% popusta na povratne karte iz svih odredišta u Hrvatskoj do kolodvora Split. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu je na poleđini potrebno ovjeriti u Turističkom informativnom centru na Rivi radnim danom od 9.00 do 16.00 sati, subotom od 9.00 do 14.00 sati, a nakon toga do 22.00 sata te nedjeljom i blagdanom od 6.00 do 22.00 sata karte se ovjeravaju na blagajni u kolodvoru Split.

Na Advent u Splitu mogu putovati i slovenski državljani uz 40% popusta na povratna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Split i natrag.

Više informacija o Adventu u Splitu potražite na www.visitsplit.com.