HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Rijeci

Pridružite nam se i posjetite prekrasnu Delničku adventsku bajku!

I ove će godine Tin-express voziti putnike iz Rijeke na Delničku adventsku bajku. Svake subote do kraja godine te nedjeljama 9. i 16. prosinca gosti će moći posebnim vlakom otputovati u Delnice, gdje će se zabava s Djedom Mrazom i Bakom Mraz iz vlaka preseliti u čarobne delničke šume. Bogat program, gastro-ponuda i zabava za djecu i odrasle, sadržaji su kojih neće nedostajati. Cijena aranžmana, koja uključuje vožnju i po dolasku u Delnice, jednu malu božićnu priču i avanturu kako za djecu tako i za odrasle, iznosi 60 kuna po djetetu (tu je uključen i poklon-paket) te 45 kuna za odrasle. Uz brojne sponzore, vožnju i ove godine podržavaju Turistička zajednica Grada Delnice i Primorsko-goranska županija.

Kako su se naši putnici proveli prethodnih vikenda pogledajte u galeriji i na stranicama Delničke adventske bajke!

Zbog velikog interesa putnika preporučujemo vam da vaše karte za putovanje u ovu bajku 29. prosinca osigurate čim prije!

Osim izleta u Delnice, Riječani će moći uživati i u posjetu zagrebačkom adventu posebnim adventskim party-vlakom koji će na Advent u Zagreb voziti 8., 15. i 22. prosinca, s polaskom iz Rijeke u 9:25 i povratkom iz Zagreba u 20 sati. Prema dosadašnjim iskustvima zabave u vlaku neće nedostajati, a ponudom raznovrstan zagrebački advent postaje nezaobilazna blagdanska destinacija.