HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Osijeku

Otputujte na Advent u Osijeku uz 40% popusta i ostvarite dodatne pogodnosti kod osječkih ugostitelja.

U Osijeku će se u organizaciji Turističke zajednice grada Osijeka od 6. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. održavati manifestacija Advent u Osijeku. Putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova na udaljenostima duljim od 25 km. 

Popust se može koristiti od 5. prosinca 2018. do 7. siječnja 2019. za kupnju povratnih karata, a popust ostvaruju i slovenski državljani. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kao osnova popusta biti će prijevozna karta ovjerena pečatom organizatora u infocentru Turističke zajednice grada Osijeka na sljedećim adresama:

  • Županijska ulica 2 u Gornjem gradu, radno vrijeme: od 8 do 16 sati, subotom od 8 do 12 sati
  • Trg Svetog Trojstva 5 u Tvrđi, radno vrijeme: od 8 do 16 sati.

Izvan radnog vremena TZ Osijek te nedjeljom i blagdanom putnici će na blagajni kolodvora Osijek do 20 sati dobiti ovjerenu potvrdu TZ Osijeka.

Također, predočenjem ovjerene karte ostvarujete dodatne popusta na usluge restorana i smještaja od najmanje 20%!

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku i za doček Nove godine karta za vlak vrijedit će kao vaučer za ostvarenje popusta i dodatnih pogodnosti koje će putnici moći ostvariti kod osječkih ugostitelja u restoranima, hotelima, hostelima te drugim ugostiteljskim i smještajnim objektima.

Uz raznovrsnu turističku, glazbenu i gastronomsku ponudu te uz dodatne pogodnosti, putnicima želimo dobrodošlicu na Advent u Osijeku i doček Nove godine.