HŽPP

Arhiva ponuda

Advent u Đakovu

Uz 40% popusta otputujte u Đakovo

Pod nazivom Čaroliji nema kraja na adventu đakovačkog zavičaja u Đakovu će se u organizaciji Grada i Turističke zajednice od 14. do 31. prosinca 2019. održavati manifestacija Advent u Đakovu. Putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova na udaljenostima duljim od 25 km. 

Advent u Đakovu ističe se bogatom kulturnom, gastronomskom i glazbenom ponudom koja se gradi na njegovanju izvornosti. Uz jednu od najljepših kulisa za održavanje programa - katedralu sv. Petra, advent kao predblagdansko razdoblje zadržat će se na razini odmjerenosti, dostojanstva i uvažavanja čovjeka kao duhovnoga bića.

Popust se može koristiti od 13. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. za kupnju povratnih karata, a popust ostvaruju i slovenski državljani. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, poleđinu karte ovjeriti pečatom organizatora u infocentru Turističke zajednice grada Đakova radnim danom od 8 do 15 sati te subotom od 8 do 13 sati. Izvan navedenoga radnog vremena te nedjeljom i blagdanom putnici će prijevozne karte moći ovjeriti na blagajni kolodvora Đakovo.  

Program manifestacije preuzmite ovdje , a više informacija potražite i na Facebook-u i web stranici www.moje-djakovo.com.