HŽPP

Content:

Moguće je. Prijevozne isprave ZET-HŽ i željezničke mjesečne priključne zonske karte vrijede u 2. razredu svih vrsta vlakova koji se po voznom redu zadržavaju u određenim službenim mjestima na području Grada Zagreba i u propisanim priključnim zonama, bez doplate za viši rang vlaka. S tim prijevoznim ispravama putnik može zahtijevati produljivanje putovanja do drugog odredišnog kolodvora i to na blagajni bez dodatka ili u vlaku s dodatkom od 15,00 kuna za putnika koji se javio kondukteru.
Mjesečne i godišnje karte  ZET-HŽ (opće, učeničke, studentske, socijalne i umirovljeničke ) putnici mogu kupiti na blagajnama  ZET-a, Ozaljska 105, Zagreb.

Uz mjesečne godišnje karte ZET-HŽ putnici mogu kupiti na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i priključne karte za 1. i 2. zonu, koje osim na području Grada Zagreba također daju pravno na neograničen broj putovanja željeznicom izvan prometnog područja Grada Zagreba na području propisanih priključnih zona;
a) u prvoj priključnoj zoni

b) u drugoj priključnoj zoni

Ove karte vrijede i za putnike koji putuju izvan 1. i 2. priključne zone u druge udaljenije kolodvore samo ako kupe kartu za nastavak putovanja do odgovarajućeg kolodvora.

Uz mjesečne i godišnje karte ZET-HŽ te željezničke mjesečne priključne karte za 1. i 2. zonu korisnik ima pravo na neograničen broj putovanja željeznicom na području Grada Zagreba u 1. i 2. priključnoj zoni ili za nastavak putovanja do nekog drugog kolodvora.