HŽPP

Arhiva ponuda

26. festival glumca Vukovarsko–srijemske županije

Uz 40% popusta otputujte u Vinkovce na festival glumca, glumačke umjetnosti i postojanja

U gradovima Vukovarsko-srijemske županije održava se 26. festival glumca u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika i kazališne družine „Assers Savus“ iz Vinkovaca. Ovaj festival jedinstven je po tome što glumci biraju predstave, a glumci su i članovi ocjenjivačkoga suda i domaćini festivala.

U sljedećih devet dana pozornice u Otoku, Vinkovcima, Vukovaru, Županji i Iloku bit će žarište kazališnoga života. Na njihovim pozornicama izvest će se 17 predstava iz Dubrovnika, Koprivnice, Mostara, Osijeka,  Šibenika, Velike Gorice, Vinkovaca, Zadra i Zagreba. Predstave će pomno pratiti ocjenjivački sud u kojemu su ove godine glumica zagrebačkoga Gradskog dramskog kazališta „Gavella“ Ankica Dobrić, glumac Hrvatskoga narodnoga kazališta u Splitu Trpimir Jurkić i glumac Kazališta Marina Držića iz Dubrovnika Branimir Vidić-Flika.

Pozivamo vas da na festival otputujete vlakom uz 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Od 17. do 20. svibnja 2019. popust mogu koristiti hrvatski i slovenski državljani za kupnju povratnih prijevoznih karata do kolodvora Vinkovci i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu ovjeriti pečatom organizatora na pultu press-službe Festivala glumca.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na webu i Facebook-u.