HŽPP

Arhiva ponuda

1. Sisak polumaraton

Uz 40% popusta otputujte u Sisak i otrčite 5 ili 21 km uz glazbeno-scenski spektakl

U cilju promocije trčanja i zdravog načina života u Sisku će 26. svibnja 2019. biti održan 1. Sisak polumaraton.

S obzirom da Sisak ove godine nosi titulu Europskog grada sporta, izvrsna je to prilika da se u Sisku održi prva polumaratonska utrka u organizaciji Atletskog kluba Sisak.

Prvi Sisak polumaraton trčat će se u nedjelju, 26.svibnja u 10.00 sati. Uz utrku dugu 21 km, za građane će biti organizirana utrka u duljini od 5 km. Start i cilj sisačkog polumaratona je pješačka zona na Korzu, a cijelu utrku pratit će glazbeno-scenski spektakl, uz kulturno glazbene sadržaje, KUD-ove i udruge kako bi i trkači i gledatelji imali dodatni motivacijski efekt. Uz brojne fotografe, utrka će se snimati i  dronom.

Putnicima posjetiteljima ove sportske manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova na udaljenostima duljim od 25 km.

Popust se može koristiti od 25. do 27. svibnja 2019. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora do kolodvora Sisak i natrag.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu.

Više informacija potražite na Facebook-u i Instagram-u.